Pepparkaksgranola
Ladda ner bild»

Pepparkaksgranola

2 dl Helhetshälsa Havreprotein
1 dl kokosmjölk
1 dl quinoaflingor
3 msk mandelsmör
3 msk Kokossmör
Kanel
Kardemumma
Kryddnejlika
Ingefära
Vaniljpulver
Kokoschips
Mullbär

Mixa ihop havreprotein, quinoaflingor, kokosmjölk, mandelsmör och kokossmör, smaksätt med valfri mängd kryddor. Bred ut mixen på ett bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen på 200° i 10 min, ta ut "kakan", vänd på den, ta isär till småbitar och baka ytterliggare 10 min, rör om, om den inte är krispig ännu, baka några minuter till.

Ta ut och låt svalna, varva sedan granolan i en burk med mullbär och kokoschips och förvara svalt.

 

Recept: Ida Björnsund, guiltfree_living