Pepparkakor
25 pepparkakor
200° 8min
2 dl mandelmjöl
0,5 dl kokosolja
2 msk kokosmjölk
1/2 dl sukrin
2 krm kanel
2 krm ingefära
1 krm nejlika
1 krm kardemumma
1 msk Helhetshälsa Psylliumfröskal
2 msk kokosmjöl
(2 äggvitor) - valfritt
Smält kokosoljan och blanda i kokosmjölken och sukrin, värm till fingervärme.
Blanda alla de torra ingredienserna i en skål, häll över kokosoljeblandningen och blanda ihop (tillsätt ev äggvitorna här för en något fastare deg).
Låt degen vila ca 30 min eller helst över natten (låt degen stå framme en stund innan utkavling om du haft den i kylen över natten så kokosoljan mjuknar).
Kavla ut med kokosmjöl och tryck ut pepparkakorna. Grädda på bakplåtspapper i mitten av ugnen.