Chokladpudding
200 g kidneybönor + 2 msk av vätskan från bönorna
1 dl proteinpulver
1 dl kakaopulver
1 tsk Helhetshälsa Solroslecitin*
10 steviadroppar vanilj
Blanda de torra ingredienserna.
Mixa bönorna + vätskan frön bönorna slätt tillsammans med steviadropparna.
Tillsätt lite i taget av den torra blandningen och mixa ner med bönorna.
Puddingen går att äta direkt, men gör sig med fördel någon timme i kylen.
Tillsätt lite i taget av den torra blandningen och mixa ner med bönorna.
Puddingen går att äta direkt, men gör sig med fördel någon timme i kylen.
Garnera gärna med mullbär.
* Solroslecitin har förutom sina goda egenskaper för fettomsättningen en bindande effekt mellan vätskor, vilket ger en krämig konsistens i bakverk.
Recept: Ida Björnsund, @guiltfree_living