Helhetshälsa zucchini- och morotsbröd
200° 40 min
4 ägg eller äggersättning
2 dl riven zucchini
2 dl riven morot
1,5 dl vatten
1 dl kokosmjöl
1 dl mandelmjöl
1/2 dl Fiberfin (kan ersättas med 1/2 dl mandelmjöl till)
1/2 dl sesamfrö
1/2 dl psylliumfrön
1 tsk salt
1 tsk bakpulver
2 msk Helhetshälsa Psylliumfröskal
Blanda de torra ingredienserna.
Riv Zucchini och morot, låt vätskan vara kvar.
Vispa upp äggen och blanda sedan i zucchini, morot och vatten. Tillsätt den torra blandningen lite i taget och rör om ordentligt.
Sleva upp degen i en brödform med bakplåtspapper och tryck ut den i formen så att den blir jämn.
Grädda i mitten av ugnen. Ta ut och låt svalna helt, så är det godast.